La Generalitat ajuda els ens locals a trobar finançament per desenvolupar solucions innovadores i intel·ligents

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha organitzat avui, en el marc de l’estratègia SmartCatalonia, un taller sobre finançament públic per a municipis innovadors. Durant la sessió s’han abordat quins tipus de finançament existeixen i quines són les properes convocatòries més rellevants pel que fa a l’aplicació d’estratègies i solucions innovadores i intel·ligents.

L’acte ha comptat amb la participació del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, David Ferrer, que ha recordat que “la Unió Europea ofereix diferents fons de finançament a la innovació a disposició de les entitats locals” i que “el Govern vol facilitar que els municipis puguin dur a terme els seus projectes amb totes les facilitats possibles”.

En aquest sentit, ha assegurat el secretari, “des de la Generalitat, amb el suport de les diputacions, buscarem mecanismes de finançament europeu per orientar els recursos cap a projectes d'innovació que resolguin els reptes de municipis i ciutadans”.