L’Administració de Carreteres Públiques de Noruega s’interessa per una prova pilot testada a Mollerussa

Notícia original de Mollerussa Televisió.

L’Administració de Carreteres Públiques de Noruega s’ha interessat per la prova pilot que l’empresa Tecsidel està testant a Mollerussa des de fa un any en el marc del programa Mollerussa SmartLab i de la iniciativa SmartCatalonia Laboratori. Una delegació noruega formada per representants d’aquesta entitat pública i responsables d'empreses del sector privat han visitat aquest dimarts a la tarda la capital del Pla d’Urgell per conèixer de primera mà com treballa el sistema instal·lat en un únic pòrtic a l’antiga carretera Nacional II i que permet analitzar la composició vehicle a vehicle del trànsit que el travessa per tal de classificar-lo i mesurar-lo en detall.

La delegació, que va visitar també la zona al consistori on hi ha instal·lat el servidor des d’on es controla el sistema, va poder fer un seguit de comprovacions in situ durant la tarda, unes comprovacions que es van repetir a la nit amb diferents variables amb l’objectiu de tenir informació completa sobre les possibilitats que ofereix.